Monday, October 5, 2009

HP saya rosak

ye!
HP kesayangan saya tu rosak
so sape2 yg cube utk menghubungi saya atau sms saya maafkan saya ye
sbb HP saya telah direhatkan perkhidmatannye
so sape rindu saya sila la email je atau terus datang ke tingkat 6 kelana jaya



Oh ya! maaf ya kerana lame tidak update blog.. saya agak sibuk dgn bilik saya yg konon2 nak cat before raye tp raye dah nak abes pon maseh macam kapal karam.. dam maken macam kapal karam dah 100 tahun bile aqila dgn senang hati membaling kertas2 saya..

dan saya jugak mengalami musim serabut di kala ini.. sila bg saya space utk menyelesaikan nye 1 persatu.. cewah.. ckp macam artis kan? padahal 2 3 kerat je yg bace blog
huhu

sehingga ketemu lagi..

2 comments:

Coklat Stroberi :) said...

adakah HP kamu telah berjangkit dengan HP sya?

tidoz said...

benar!
HP kamu tu H1N1